Teleskoplæsser

Hent vores prisliste her

Du kan også se priser ved hver maskine nedenfor.

Alle priser er listeprisen pr. dag ekskl. moms, transport, brændstof, miljøbidrag og forsikring.

Viser et enkelt resultat

Hvad er en teleskoplæsser?

Teleskoplæssere bruges oftest i byggebranchen og i landbrugsfaget. Teleskoplæssere er udviklet til at skulle udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men har dog nogle elementer, der gør denne maskine mere avanceret end de fleste trucks. Dette betyder at de kan løfte tungere og højere end de fleste gaffeltrucks.

Teleskoplæsser fra Genie

Genie har 50 års erfaring som producent af lifte og teleskoplæssere. Hos AH Lift er vores teleskoplæsser fra Genie, hvilket giver dig en sikkerhed for at kvaliteten og effektiviteten er i top, grundet Genies store erfaring i branchen. 

Hvorfor vælge AH Lift?

  • Erfaring: Med års erfaring indenfor udlejning af lifte har vi opbygget en solid ekspertise. Vores team er yderst dedikerede til at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav.
  • Rådgivning i topklasse: Vi sætter vores kunders tilfredshed i højsædet. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og sikre, at du får den rette løsning til dine behov.
  • Udlejning på hele Sjælland: Vi har depot i Hvidovre, hvilket gør det muligt at levere til hovedstadsområdet samt hele Sjælland. Vi stræber efter en effektiv levering, så i hurtigt kan komme i gang med jeres arbejde.

Udlejning gør dit arbejde lettere

Hos AH Lift har et bredt udvalg af forskellige lifte, herunder søjlelifte, lastbillifte, bomlifte, men også teleskoplæsseren fra Genie. For os handler det om at gøre jeres arbejde nemmere og mere effektivt.


Så er du på udkig efter en teleskoplæsser, som er ideel til arbejde i højden, så er AH Lift klar til at hjælpe dig. Udforsk vores andre lifte online eller kontakt os direkte for at få personlig rådgivning til at finde den perfekte lift til dine behov.

Filtrer

 

Kontakt os omkring
jeres projekt i dag.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

 

Kontakt os og forespørg
at leje denne maskine.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os