Lifte hos AH lift

Service

AH Lift er et liftudlejningsfirma med mere end 35 år på toppen, til dig der sætter service og sikkerhed i førersædet.

Du kan leje forskellige typer af lifte hos AH Lift. Uanset hvor højt, du skal til tops, når du altid derop med en lift fra AH Lift.

Kontakt os omkring professionel liftudlejning

Et højt service niveau er ét af de vigtigste prioriteter for os i AH Lift. Vi har en forståelse for, at de virksomheder som lejer lifte hos os ofte har brug for grundig vejledning.

Det kan være rådgivning omkring hvilken lift der skal bruges til en pågældende opgave.

Der kan ofte være flere faktorer som spiller ind på valget af lifte til en specifik opgave. Det kan være faktorer såsom arbejdshøjde for opgaven, krav til vægt i mandskabskurven, maksimalt jordtryk som maskinen må trykke på underfladen og flere andre elementer.

I forhold til de mange faktorer der skal tages i betragtning, er vores udlejningskonsulenter altid parat til at yde hjælp og rådgivning. Derved kan vi levere den bedst passende maskine til den pågældende opgave.

 

Eksperter indenfor specifikke lifttyper

Hos AH Lift har vi en et bredt udvalg af forskellige lifte fra flere producenter. I vores flåde finder man maskiner med en arbejdshøjde mellem 5,7 meter og 64 meter.

Vi er særligt specialiseret i hybrid lifte, lifte fra producenten Nifty, bæltelifte og store liftvogne.

Vores liftvogne egner sig til nogle helt specielle opgaver. Vi har f.eks. en helt unik liftvogn med en maksimal arbejdshøjde på 64 meter, som bl.a. kan bruges til at gå ind over et tag på en bygning, ned på modsatte side inde i en gård.

Vi har også et bredt udvalg af bæltelifte. Denne lifttype egner sig særlig godt til opgaver, hvor der er en begrænsning ift. jordtryk. Her er en bæltelift egnet, da bælterne vil give et fordelt jordtryk, sammenlignet med lifte på dæk, som vil have et større jordtryk.

 

Værksted

Vores værksted er godkendt af Teknologisk Institut´s liftkontrol, til at udføre det lovpligtige årseftersyn. Iht arbejdstilsynet skal alle personlifte have udført eftersynet hvert år.

AH Lift har fået “den glade smiley” tre gange i træk. Det udløser “den gyldne hjelm” til eliteværksteder fra Liftkontrolordningen.

I dette link kan man se vores seneste kontrolrapport udført d. 16/1/2023:

Kontakt os på telefon 36 77 48 18 eller mail service@ah-lift.dk 

Mekaniker hos AH Lift igang med reperation af bæltelift

 

Sidebar

 

Kontakt os omkring
jeres projekt i dag.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Kontakt os og forespørg
at leje denne maskine.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os