Søjlelifte

Hent vores prisliste her

Du kan også se priser ved hver maskine nedenfor.

Alle priser er listeprisen pr. dag ekskl. moms, transport, brændstof, miljøbidrag og forsikring.

Viser alle 5 resultater

Hvad er en søjlelift?

En søjlelift er en kompakt og alsidig lift, som er nem at flytte rundt i arbejdsopgaver med begrænset plads. En søjlelift er kendetegnet ved at de kører lodret op i højden. Søjlelifte anvendes ofte i byggebranchen, industrien, på lagerfaciliteter mm.

Eldrevne søjlelifte

Hos AH Lift har vi udelukkende eldrevne søjlelifte. Eldrevne søjlelifte har den fordel, at de er udstyret med afsmitningsfrie hjul, hvilket betyder, at de ikke belaster underlaget. Eldrevne søjlelifte er derfor ideelle til indendørs arbejdsopgaver i højden. Derudover er eldrevne søjlelifte kraftigt CO2 reduceret, hvilket er godt for miljøet. Eldrevne søjlelifte er derudover støjsvage, hvilket bidrager til et godt indeklima/arbejdsmiljø for dine medarbejdere. 

Genie og JLG

Hos AH Lift er vi stolte af at udbyde søjlelifte fra et velrenommeret mærke som JLG. JLG er en førende producent indenfor bomlifte, saxlifte og søjlelifte. Med en søjlelift fra JLG er du derfor sikker på kvalitet og effektivitet til din næste arbejdsopgave. Hos AH Lift udbyder vi også lifte fra producenten Genie. Med 50 års erfaring inden for produktion af lifte er Genie et sikkert valg. 

Hvorfor vælge AH Lift?

  • Erfaring: Med års erfaring indenfor udlejning af lifte har vi opbygget en solid ekspertise. Vores team er yderst dedikerede til at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav.
  • Rådgivning i topklasse: Vi sætter vores kunders tilfredshed i højsædet. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og sikre, at du får den rette løsning til dine behov.
  • Udlejning på hele Sjælland: Vi har depot i Hvidovre, hvilket gør det muligt at levere til hovedstadsområdet samt hele Sjælland. Vi stræber efter en effektiv levering, så i hurtigt kan komme i gang med jeres arbejde.

Udlejning gør dit arbejde lettere

Hos AH Lift har et bredt udvalg af forskellige lifte, herunder søjlelifte, lastbillifte, bomlifte og mange andre lifte til udlejning. Alle vores lifte kan hjælpe dig på forskellige måder, og vi er derfor sikre på, at du kan finde en lift, der passer til din virksomheds behov. For os handler det om at gøre jeres arbejde nemmere og mere effektivt. 

Så er du på udkig efter en søjlelift, som er ideel til arbejde i højden, så er AH Lift klar til at hjælpe dig. Udforsk vores sortiment online eller kontakt os direkte for at få personlig rådgivning til at finde den perfekte søjlelift til dine behov.

Filtrer

 

Kontakt os omkring
jeres projekt i dag.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

 

Kontakt os og forespørg
at leje denne maskine.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os