Bomlifte

Hent vores prisliste her

Du kan også se priser ved hver maskine nedenfor.

Alle priser er listeprisen pr. dag ekskl. moms, transport, brændstof, miljøbidrag og forsikring.

 

 

Viser alle 15 resultater

 

Hvad er en bomlift?


En bomlift er en lift, der bruges til at løfte personer og deres udstyr op i højden. Bomliften er udstyret med en platform eller kurv, der er fastgjort til en bomarm (Heraf navnet “bomlift”). 

I vores liftflåde har vi både teleskopbomlifte og knækarmsbomlifte. Bomlifte bruges ofte i bygge- og vedligeholdelsesarbejde, især når der er behov for at nå høje steder, såsom facader, tag eller træer. Hos AH Lift kan du leje bomlifte med arbejdshøjder fra 12 til 28 meter.

  • Teleskopbomlifte: Har en lige “arm” og dermed et langt horisontalt udlæg. Teleskopbomlifte kan nå imponerende arbejdshøjder og er derfor et godt valgt til dit næste projekt i højden.
  • Knækarmsbomlifte: Har et knæk i “armen” og er dermed egnet til opgaver som kræver, at man skal op og over elementer som f.eks. et tag eller lignende. Dette gør knækarmsbomliften til det perfekte valg, når der skal løses fleksible arbejdsopgaver i højden. 

Hos AH Lift har vi bomlifte fra anerkendte producenter:

Hvorfor vælge AH Lift:

  • Erfaring: Med års erfaring indenfor udlejning af lifte har vi opbygget en solid ekspertise. Vores team er yderst dedikerede til at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav.
  • Rådgivning i topklasse: Vi sætter vores kunders tilfredshed i højsædet. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og sikre, at du får den rette løsning til dine behov.
  • Udlejning på hele Sjælland: Vi har depot i Hvidovre, hvilket gør det muligt at levere til hovedstadsområdet samt hele Sjælland. Vi stræber efter en effektiv levering, så i hurtigt kan komme i gang med jeres arbejde.

Udlejning gør dit arbejde lettere

Hos AH Lift har et bredt udvalg af forskellige lifte, herunder bomlifte, lastbillifte, søjlelifte og mange andre lifte til udlejning. Alle vores lifte kan hjælpe dig på forskellige måder, og vi er derfor sikre på, at du kan finde en lift, der passer til din virksomheds behov. For os handler det om at gøre jeres arbejde nemmere og mere effektivt. 

Så er du på udkig efter effektive bomlifte, som er ideelle til arbejde i højden, så er AH Lift klar til at hjælpe dig. Udforsk vores sortiment online eller kontakt os direkte for at få personlig rådgivning til at finde den perfekte bomlift til dine behov.

Filtrer

 

Kontakt os omkring
jeres projekt i dag.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Kontakt os og forespørg
at leje denne maskine.

Kontakt os ved at skrive til os via kontaktformularen til højre eller kontakt os på telefon 36 77 48 18.

DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os